Cărțile autorului Arpad Todor

Arpad Todor este lector universitar al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA Bucureşti. A obţinut titlurile de doctor în Ştiinţe Politice şi Sociale în cadrul European University Institute şi doctor în Ştiinţe Politice în cadrul SNSPA Bucureşti. De asemenea, a colaborat, în calitate de expert, cu organizaţii neguvernamentale precum Asociaţia Pro Democraţia şi Ecopolis, fiind implicat în proiecte ce ţin de reforma sistemului electoral, reforma constituţională, introducerea unor mecanisme de transparentizare a procesului decizional sau analiza de politici publice în domeniul mediului şi cel al dezvoltării durabile. În perioada 2013-2015 a fost coordonatorul Forumului Constituţional. Publicaţiile lui pot fi accesate la https://snspa.academia.edu/ArpadTodor

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.