Cărțile autorului Andrei Mocuța

Andrei Mocuta (n. 12.01.1985, Arad) este profesor de engleza si franceza si doctor in filologie cu o teza despre J.D. Salinger. A publicat: Povestiri din adinci tinereti, Editura Cartea Romaneasca, 2006; Porcilator (proza), Editura Brumar, 2009; Trei povestiri, Editura Mirador, 2010; Sercan (proza), Editura Dacia, 2012; Nu exista cuvinte magice (versuri), Editura Tracus Arte, 2013; Portret al artistului in absentia. J.D. Salinger: o monografie, Editura Universitatii de Vest din Timisoara, 2015; Literatura (proza), Editura Tracus Arte, 2015. Volumul Povestiri din adinci tinereti a fost nominalizat la Premiul pentru debut al USR din 2006, iar Literatura a fost nominalizat la Premiul pentru proza al Galei Tinerilor Scriitori din Romania in 2016. A cistigat premiile pentru proza ale Filialei Arad a USR in 2007, 2011, 2013 si „Premiul publicului” la Turnirul de poezie al USR de la Balcic in 2015. Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.