Cărțile autorului Denisa Duran

Denisa Duran s-a nascut pe 22 august 1980, la Radauti. A absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti si un master interdisciplinar la Centrul de Excelenta in Studiul Imaginii din cadrul aceleiasi universitati, cu o teza despre sound poetry, coordonata de Sorin Alexandrescu.
A debutat cu volumul Pufos si mecanic (Vinea, 2003), pentru care a primit Premiul de debut al Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti, urmat de Omul de unica folosinta/Disposable People (Galway Print, Irlanda, 2009), Sint inca tinara (Tracus Arte, 2012) si Dorm, dar stau cu tine (Charmides, 2014), considerat un volum experimental. Primele trei carti au fost semnate cu numele Denisa Mirena Piscu. Impreuna cu artistul austriac Bruno Pisek, a realizat lucrarea radiofonica Bucharest nowadays is beautiful, isn’t it?, difuzata la ORF – Kunstradio in 2015. A fost inclusa in mai multe antologii literare si a primit doua burse de creatie (Viena, 2008; Skopje, 2015). Selectii din poemele sale au fost traduse in douasprezece limbi.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.