Cărțile autorului Nicolae Avram

Nicolae Avram, nascut pe 21 decembrie 1966, la Nasaud. Si-a petrecut copilaria si adolescenta la casa de copii. Debut editorial cu Cintece de sinucigas (cartea I) (2000, editia a II-a, 2008; volum distins la Concursul National de poezie „George Cosbuc”, Bistrita, 2000, cu Premiul Uniunii Scriitorilor pentru debut). Alte volume publicate: Litanii pentru diavol (2006); Federeii (2010); All Death Jazz (2013; Premiul „Andrei Muresanu” acordat de Societatea Scriitorilor Bistrita-Nasaud, 2014; Premiul „Octavian Goga” acordat de Uniunea Scriitorilor din Romania, filiala Cluj, 2014). Este ingrijitorul volumului postum de poezie al lui Aurel Onisor, Semnul la care te vei opri sa bei apa (2013). Membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.
Mamé
  • La reducere!
Ultimele produse in stoc
EGO. PROZĂ

Mamé

Nicolae Avram

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.