Cărțile autorului Marian Ilea

Marian Ilea s-a nascut in Ieud (Maramures) la 25 august 1959. A debutat publicistic cu proza „Circul” in revista Familia (1985), iar editorial, in anul 1990, cu volumul Desistea, la Editura Cartea Romaneasca. Au urmat volume de proza: Desistea II (1993), Casa din Piata Gorky (1999), Vacek (2001), Medio-Monte (2003), Libertatea incepe in sapte aprilie (2004), Povestiri cu noima (2006), Inteleptul (2013), Amintiri din casa scarii (2014), Gravimetrul (2015); teatru: Ariel, Ceasul lui Bronnikov, Petrecerea, Arca lui Giorgio, Societatea de Socializare din Medio-Monte (carte de arta). A semnat scenariul si regia (in colaborare cu ANP) a filmului artistic Libertatea incepe in sapte aprilie. A scris peste 7.000 de editoriale si a realizat numeroase reportaje culturale. In prezent este director general la Maramures TV si Informatia zilei.
Volumele sale de proza si teatru au obtinut numeroase premii literare. Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.
CARTEA ROMÂNEASCĂ

Herina

Marian Ilea
INDISPONIBIL

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.