Cărțile autorului Ali Eskandarian

Ali Eskandarian (1978-2013), talentat muzician de origine iraniana si romancier, s-a nascut in Pensacola, Florida. Revenit in Iran, a copilarit in Teheran, insa dupa Revolutia Iraniana familia sa a primit azil politic in Germania, iar ulterior s-a stabilit in Statele Unite, in Dallas. Din 2003, Ali Eskandarian a trait in New York, unde si-a cladit o cariera de muzician. A cintat impreuna cu o formatie de tineri iranieni emigrati, The Yellow Dogs, si a facut mai multe turnee prin Statele Unite si Europa. In 2013, Eskandarian a fost impuscat mortal in New York, impreuna cu alti doi membri ai formatiei.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.