Cărțile autorului Coralia Sulea

Coralia Sulea este conferentiar in cadrul Departamentului de Psihologie al Facultatii de Sociologie si Psihologie, Universitatea de Vest din Timisoara, specialist in sanatate ocupationala, domeniu in care isi desfasoara activitatile de cercetare‑predare si in care se bucura de recunoas­tere din partea comunitatii stiintifice. Alaturi de colegii sai, a pus bazele unui program masteral in domeniul psihologiei (sanatatii ocupationale), cu predare in limba engleza, primul si singurul de acest fel din Romania. Este redactor‑sef al revistei Psihologia Resurselor Umane, membra a grupului de cercetare in psihologia sanatatii ocupationale de la Universitatea de Vest din Timisoara si cercetator asociat al Departamentului de psihologie organizationala al Universitatii din Leuven (Belgia). Este membra a European Association for Work and Organizational Psychology si are o experienta de peste zece ani in consultanta organizationala si dezvoltarea resurselor umane. Domenii de interes: comportamentele contraproductive din organizatii, confortul psihologic al angajatilor si insecuritatea la locul de munca. Dintre lucrarile publicate, mentionam: Manual de tehnici si abilitati academice (in colab., 2004, 2008), „Abusive supervision and counterpro­ductive work behaviors: The moderating effects of personality”, Journal of Personnel Psychology, (in colab., 2013), „Vocational fit and counterproductive work behaviors: A self‑regulation perspective”, Journal of Applied Psychology (in colab., 2015), „Engagement, boredom, and burnout among students: Basic need satisfaction matters more than personality traits”, Learning and Individual Differences (in colab., 2015).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.