Cărțile autorului Dragoș Iliescu

Dragos Iliescu este profesor universitar la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este un reputat specialist in psihologie organizationala si masurare psihologica, cu o solida activitate academica si experienta practica, avind o larga recunoastere in comunitatea internationala de specialitate. A acordat consultanta in sute de proiecte in ultimii 15 ani, in principal in domeniul resurselor umane. Este unul dintre membrii fondatori ai grupului Psyence, specializat in servicii comerciale din aria psihologiei aplicate, a fost presedinte al Asociatiei de Psihologie Industriala si Organizationala si este viitorul presedinte (President‑Elect) al International Test Commission. Este membru al Society for Industrial and Organizational Psychology, European Association for Work and Organizational Psychology, International Association of Applied Psychology si International Society for the Scientific Study of Subjectivity, al echipelor editoriale ale revistelor Psihologia Resurselor Umane, Operant Subjectivity si Bollettino di Psicologia Applicata. Domenii de interes: psihologie aplicata (in mod special in sfera ocupationala si a resurselor umane) si evaluare psihologica (teste si testare). Este autor si coautor a peste 80 de studii publicate in reviste si carti de specialitate si, de asemenea, autor si coautor a peste 70 de lucrari prezentate la conferinte stiintifice internationale. Dintre lucrarile publicate, amintim: „Assessment based on personality tests”, in G. Kaur, S. Awasthy, M.K. Mandal (eds.), Psychometric Testing in Armed Forces: Issues and Challenges (in colab., 2012), „Tests in Europe: Where we are and where we should go”, International Journal of Testing (in colab., 2012), „The relationship of dangerous driving with traffic offenses: A study on an adapted measure of dangerous driving”, Accident Analysis and Prevention (in colab., 2013).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.