Cărțile autorului Dave Metz

Dave Metz (nascut in Roseburg, Oregon) a inceput inca din adoles­centa sa exploreze padurile din statul sau, insotit de unu sau doi ciini. Pasionat de natura, a calatorit cu caiacul sau pe jos prin Alaska, Peru, Brazilia si Borneo. Studiaza mamiferele si prezervarea culturilor indi­gene in padurea ecuatoriala, face calatorii de explorare si de supravietuire in salbaticie. In prezent lucreaza ca biolog pentru Oregon Department of Fish and Wildlife.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.