Cărțile autorului Oana David

Oana David este conferentiar universitar in cadrul Departamentului de Psihologie Clinica si Psihoterapie, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, UBB. Este de asemenea director executiv al International Coaching Institute/European Coaching Center, centru de cercetare de excelenta al UBB, si psiholog clinician/psihoterapeut principal, supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si de Albert Ellis Institute, New York. A primit titlul de doctor de la UBB in anul 2011, in baza tezei sale de doctorat cu titlul Programe parentale validate stiintific pentru reducerea comportamen­tului disruptiv la copii. A urmat o serie de stagii doctorale si postdoctorale la King’s College London, Harvard Medical School, Children’s Hospital Boston, Albert Ellis Institute, Mount Sinai School of Medicine, City University of New York. A coordonat trei proiecte nationale majore si trei proiecte internationale in domeniul sanatatii mentale, pe baza carora a dez­voltat o serie de produse inovative terapeutice, printre care doua aplicatii pe dispozitive mobile (PsyPills si MoodWheel) pentru gestionarea stresului si sistemul robotic roboRetman pentru dezvoltarea emotionala a copiilor. Pentru rezultatele activitatii stiintifice a primit o serie de premii din partea Consiliului National al Cercetarii Stiintifice, a Salonului International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii PRO INVENT, a Albert Ellis Institute si UBB. In ceea ce priveste implicarea sa in politicile profesionale si comunitare, este prese­dinte fondator al International Association of Cognitive Behavioral Coaching si membru al altor organizatii profesionale internationale de prestigiu.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.