Cărțile autorului Grzegorz W. Kolodko

Grzegorz W. Kolodko, intelectual si politician, unul dintre arhitectii reformelor economice poloneze. Membru al Academiei Europene de Arte si Stiinte. Autor a numeroase studii si volume publicate in 26 de limbi, dintre care bestsellerul international Truth, Errors, and Lies: Politics and Economics in a Volatile World, „ce demonstreaza cum poate fi folosita cunoasterea academica in lupta pentru o lume mai buna”, a fost nominalizat la Michael Harrington Book Award. A primit premiul Ministerului de Stiinte si Studii Superioare pentru realizari stiintifice exceptionale la categoria studii de dezvoltare economica, pentru Incotro se indreapta lumea. Economia politica a viitorului. In calitate de viceprim-ministru si ministru de Finante (1994-1997), a contribuit la acceptarea Poloniei ca membra in Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica. In aceeasi calitate, in 2002-2003 a jucat un rol important in integrarea Poloniei in Uniunea Europeana. Director al TIGER (Centrul de Studii ale Transformarii, Integrarii si Globalizarii Economice) din cadrul Universitatii Kozminski din Varsovia. Fotograf, maratonist si globetrotter, a calatorit in peste160 de tari.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.