Cărțile autorului Joydeep Roy-Bhattacharya

Joydeep Roy-Bhattacharya s-a nascut in Jamshedpur, India. A studiat filozofia si stiintele politice la Presidency College, Calcutta, apoi relatiile internationale si filozofia politica la University of Pennsylvania. In cartile sale, Joydeep Roy-Bhattacharya incearca sa corecteze conceptiile simplificatoare ale Occidentului despre lumea islamica si sa puna in evidenta aspecte ale mostenirii musulmane. The Gabriel Club (1998) si The Storyteller of Marrakesh (2011) au fost traduse in 11 limbi si publicate in 16 tari. Romanul De veghe, parte a unei trilogii dedicate conflictului din Afganistan, a fost nominalizat la citeva dintre cele mai importante premii internationale, precum Criticos Prize (Marea Britanie), Boeke Prize (Africa de Sud) si prestigiosul IMPAC Dublin Literary Award in anul 2014.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.