Cărțile autorului Cezar Gheorghe

Cezar Gheorghe (n. 1984) a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, sectia Româna-Filozofie (2007), si masteratul de teoria literaturii si literatura comparata al aceleiasi facultati (2009). Din 2012 este doctor in filologie al Universitatii din Bucuresti, cu teza Ontologia imaginii literare si cinematografice in filozofia lui Gilles Deleuze (coord. prof. dr. Sorin Alexandrescu, Centrul de Excelenta in Studiul Imaginii, 2012). In perioada de pregatire a tezei de doctorat a beneficiat de o bursa POSDRU si de un stagiu de cercetare la Amsterdam School for Cultural Analysis (Universitatea din Amsterdam). Din 2008, este membru al redactiei revistei Observator cultural, unde coordoneaza paginile dedicate filmului si scrie eseuri despre literatura si critica de film in cadrul rubricii „Ce gindeste filmul?”. Publica texte de filmologie in diferite reviste de specialitate. Este prezent in volumul Trupul si litera. Explorari critice in biografia si opera lui Gheorghe Craciun (coordonatori: Andrei Bodiu si Georgeta Moarcas, Editura Casa Cartii de Stiinta, Cluj-Napoca, 2012).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.