Cărțile autorului Constantin Geambașu

Constantin Geambasu, absolvent al Facultatii de Filologie Polona a Universitatii din Varsovia, a strabatut toate treptele carierei universitare, ajungind profesor in anul 2003 la Universitatea din Bucuresti (Departamentul de Filologie Rusa si Slava). Personalitate distincta a slavisticii romanesti, s-a remarcat, mai ales dupa anul 1990, prin publicarea de studii consacrate literaturii si culturii polone, extinzindu-si de la an la an preocuparile si domeniile de specializare: literatura comparata, imagologie, teoria si practica traducerii, stilistica si lexicologie. Ca traducator (50 de volume) a contribuit in mare masura la pro­movarea si receptarea literaturii polone in spatiul romanesc. Este membru al Uniunii Scriitorilor (sectia traducatori), presedintele Asociatiei Slavistilor din Romania.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.