Cărțile autorului Nicolae Mareș

Nicolae Mares, doctor in filologie, scriitor-publicist, fost diplomat. Autor a circa 60 de carti: monografii despre Polonia (Wyspiański, Ioan Paul al II-lea, Jozef Piłsudski – in lucru), raporturile romano-polone in perioada interbelica, Lucian Blaga – diplomat la Varsovia, Eugen Ionescu – diplomat roman in Franta etc. Traducator a peste 150 de poeti polonezi, printre care Staff, Miłosz, Szymborska, Rożewicz, Wojtyła etc., inclusi in cinci antologii de lirica polona, aparute in perioada 1988-2014. Autor de eseuri din domeniul literaturii, artei, culturii, istoriei si diplomatiei.
 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.