Cărțile autorului Jess Walter

Jess Walter (n. 1965) este unul dintre autorii prestigiosi ai noii generatii de prozatori americani. Nascut in Spokane, statul Washington, Walter a studiat la Eastern Washington University si a facut cariera in jurnalism, scriind articole, eseuri si cronici pentru New York Times, Washington Post si Boston Globe. Ca scriitor, a publicat pina in prezent sase romane si un volum de povestiri, care au obtinut mai multe premii nationale, l-au propulsat in atentia criticilor literari si au cucerit un public larg. Jess Walter a debutat in 2001 cu romanul Over Tumbled Graves, urmat de The Land of the Blind (2003), Citizen Vince (2005), The Zero (2006), The Financial Lives of the Poets (2009) si Beautiful Ruins (2012; Frumoasele ruine, Polirom, 2014). In 2013 a publicat volumul de proza scurta intitulat We Live in Water, in care sint incluse texte aparute in antologii si reviste cu circulatie nationala precum Harper’s, Esquire, Playboy, ESPN The Magazine etc.
In 2005 a primit premiul Edgar Allan Poe pentru cel mai bun roman al anului (Citizen Vince), iar in 2006 s-a numarat printre finalistii National Book Award cu The Zero.
In 2009, romanul Viata financiara a poetilor a fost inclus printre cele mai bune carti ale anului de Time, Washington Post, Los Angeles Times si alte publicatii americane de marca, precum si de National Public Radio. Urmatorul sau roman, Frumoasele ruine, s-a bucurat de acelasi succes si a ajuns, printre altele, pe prima pozitie in topul New York Times.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.