Cărțile autorului Paul Bailey

Paul Bailey s-a nascut pe 16 februarie 1937, la Londra. In 1953 a obtinut o bursa de studii la Central School of Speech and Drama si a lucrat o vreme ca actor, inainte de a deveni scriitor liber-profesionist. A predat la universitatile Newcastle si Durham, iar dupa ce a primit Bicentennial Fellowship (1976) a calatorit in America, unde a fost lector invitat de Literatura engleza la North Dakota State University. A publicat romanele: At the Jerusalem (1967; La „Jerusalem”, 1996), care a obtinut Somerset Maugham Award si Arts Council Writers’ Award, Trespasses (1970), A Distant Likeness (1973), Peter Smart’s Confessions (1977), nominalizat pe lista scurta la Booker Prize, Old Soldiers (1980; Batrinii soldati, 1996), Gabriel’s Lament (1986), nominalizat pe lista scurta la Booker Prize, Sugar Cane (1993), Kitty and Virgil (1998; Kitty si Virgil, 2005), Uncle Rudolf (2002; Unchiul Rudolf, 2009) si Chapman’s Odyssey (2011). A scris piese pentru radio si televiziune, a publicat doua volume de memorii, precum si doua biografii. A fost distins cu E.M. Forster Award (1974) si George Orwell Prize (1978).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.