Cărțile autorului Petre Matei

Petre Matei este cercetator postdoctoral la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti (cu proiectul „Romii in comunism intre 1977‑1989. Politicile statului roman si coagularea miscarii rome”), doctor in istorie al Universitatii din Bucuresti cu o teza despre istoria romilor din Romania in secolul XX, bursier DAAD (2005‑2006) si Tziporah Wiesel fellow la United States Holocaust Memorial Museum (2011‑2012). Arii de cercetare: istoria romilor, istoria si memoria Holocaustului, istorie orala, antropologie istorica. Este autor al mai multor articole stiintifice, coeditor al volumului colectiv Robia, miscarea abolitionista si emanciparea tiganilor in Principatele Romane. Secolul al XIX‑lea, membru al unor proiecte de cercetare derulate de Institutul de Istorie „Nicolae Iorga”, Societatea Academica Romana, Institutul pentru Studierea Problemelor Minoritatilor Nationale.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.