Cărțile autorului Michael Ignatieff

Michael Ignatieff s-a nascut la Toronto in 1947. Fost profesor de istorie la University of British Columbia si cercetator la King’s College, Cambridge, este un scriitor si un crainic foarte apreciat si locuieste in Londra. A scris biografii, romane si studii istorice, dintre care mentionam: The Needs of Strangers (1984), Scar Tissue (1993), Blood and Belonging: Journeys into the New Nationalism (1994), The Warrior’s Honor: Ethnic War and the Modern Conscience (1997), Isaiah Berlin: A Life (1998), Virtual War: Kosovo and Beyond (2000), Human Rights as Politics and Idolatry (2001), True Patriot Love (2009), Fire and Ashes: Success and Failure in Politics (2013). Biografia familiei lui, Albumul rusesc, a fost distinsa cu The Governor General’s Award (1987), iar Blood and Belonging: Journeys into the New Nationalism a obtinut Gordon Montador Award pentru cea mai buna carte canadiana de studii sociale si Lionel Gelber Prize pentru cea mai buna carte din domeniul relatiilor internationale.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.