Cărțile autorului Kingsley Amis

Kingsley Amis s-a nascut in 1922, la Londra. A studiat la City of London School si la St John’s College din Oxford, unde l-a intilnit pe Philip Larkin, cu care a legat o prietenie ce avea sa dureze intreaga viata. In 1941 a intrat in Partidul Comunist Britanic, insa un an mai tirziu a fost mobilizat in Corpul de comunicatii al Armatei terestre britanice, iar mai apoi a participat la luptele celui de-al Doilea Razboi Mondial. In 1945 s-a intors la Oxford pentru a-si definitiva studiile si a hotarit sa se dedice scrisului. Romanul sau de debut, Jim cel norocos (1954) s-a bucurat de elogiile criticii si de un mare succes la public. Scriitor prolific, Kingsley Amis a publicat de-a lungul vietii douazeci si cinci de romane si mai multe volume de poezii, povestiri si reportaje, dintre care amintim: That Uncertain Feeling (1955), I Like It Here (1958), Take a Girl Like You (1960), The Green Man (1969), The Alteration (1976), Jake’s Thing (1978), The Old Devils (1986), Collected Poems 1944-1978 (1979), Mr Barrett’s Secret and Other Stories (1991), The James Bond Dossier (1955).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.