Cărțile autorului Hwang Sok-yong

Hwang Sok-yong s-a nascut in 1943, in Manciuria aflata sub ocupatie japoneza. Studiaza filosofia si, dupa o scurta perioada de detentie din motive politice, munceste intr-o fabrica de tigari, apoi pe santier. Participa la Razboiul din Vietnam, unde este responsabil de stergerea dovezilor masacrarii civililor. Aceasta experienta sta la baza nuvelei Pagoda (1970), care il orienteaza catre o cariera literara. Scrie alte proze scurte si romane; din pricina unora va fi din nou inchis. In 1993 este condamnat la 7 ani de inchisoare in urma unei calatorii ilegale in Coreea de Nord, unde promovase schimburile intre artistii din cele doua tari. A obtinut mai multe premii pentru literatura in Coreea si a fost nominalizat la Prix Femina Etranger. Romanele si prozele sale scurte au fost publicate in Coreea de Sud si de Nord, Japonia, China, Germania, SUA si Franta.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.