Cărțile autorului Raymond Radiguet

Raymond Radiguet se naste in 1903 la Saint-Maur-des-Fosses, in apropiere de Paris. La 15 ani, renunta la scoala si se dedica jurnalismului. Se impune rapid in cercurile artistice pariziene, unde ii intilneste pe Apollinaire, Max Jacob si Jean Cocteau, care ii devine mentor. In 1920 publica volumul de versuri Les Joues en feu. La indem­nul lui Cocteau, scrie romanul Le Diable au corps (Neastimpar). Aparut in 1923, Neastimpar se bucura de un succes rasunator. Imediat, Radiguet incepe un alt roman, Le Bal du comte d’Orgel (Bal la contele d’Orgel), insa se imbolnaveste de febra tifoida si moare in decembrie 1923, la doar 20 de ani. Bal la contele d’Orgel va aparea in 1924, prefatat de Jean Cocteau.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.