Cărțile autorului Ibn Tufayl

Ibn Tufayl (1105-1185), savant si filosof arab nascut in Spania, cunoscut in Occidentul medieval latin sub numele de Abentofal sau Abubacer. Lucreaza ca medic in Granada, dupa care devine sfetnic al guvernatorului acestei provincii. Stabilit la Marrakech, este numit vizir si medic al celui de-al doilea suveran din dinastia almohazilor. A scris peste 7.000 de versuri, un tratat despre suflet si unul de medicina. Din opera sa nu s-a pastrat decit Hayy bin Yaqzan sau din tainele intelepciunii rasaritene.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.