Cărțile autorului Maxim Gorki

Maxim Gorki (1868-1936) s-a născut la Nijni Novgorod într-o familie săracă. Autodidact, îşi continuă formarea pentru cărţile de mai tîrziu, ucenicind prin diverse ateliere sau lucrînd ca paznic de noapte. Devine jurnalist, iar în 1898 publică prima carte, Schiţe şi povestiri, volum care îl lansează ca scriitor social. Printre principalele lui scrieri se numără: Schiţe şi povestiri (1898), piesele de teatru Azilul de noapte (1902), Copiii soarelui (1905), Barbarii (1905) şi romanele Mama (1907) şi O spovedanie (1908). Mare parte din opera lui Maxim Gorki este alcătuită din povestiri autobiografice, note de jurnal, eseuri şi amintiri despre lumea politică şi artistică în care a trăit.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.