Cărțile autorului Pierre Drieu la Rochelle

Romancier, eseist si jurnalist, fost combatant in Primul Razboi Mondial, Pierre Drieu la Rochelle (1893-1945) este una dintre figurile controversate ale literaturii franceze prin optiunile sale ideologice. Autointitulat „socialist fascist“, colaboreaza cu regimul nazist de ocupatie, dar salveaza vietile mai multor scriitori persecutati, precum Jean-Paul Sartre si Jean Paulhan. A debutat in 1917 cu volumul de poezii Interrogation (Interogatie). In romane precum Barbatul coplesit de femei (1925), Focuri vii (1931) ori Gilles (1939) abordeaza teme ca decadenta burgheza, experienta seductiei ori angajarea sociala. Se sinucide in 1945, dupa alte doua incercari esuate de a-si pune capat vietii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.