Cărțile autorului Per Olof Ekstrom

Per Olof Ekstrom s-a nascut in 1926 in Gestad, Suedia, si este unul dintre cei mai cunoscuti prozatori si jurnalisti suedezi din perioada postbelica. A debutat in 1947 cu volumul Den ensamme, dar succesul si recunoasterea internationala au venit pentru el odata cu urmatoarea carte, romanul Sommardansen (N-a dansat decit o vara), publicat in 1949 si tradus ulterior in mai multe limbi.
In decursul vietii, Ekstrom a publicat aproximativ cincizeci de volume de proza si publicistica. De asemenea, date fiind originile sale rurale, a ramas pasionat de agricultura si a continuat o vreme sa lucreze pamintul, imbinind activitatea de scriitor si de jurnalist cu cea de fermier. A fost casatorit de doua ori, iar cum a doua lui sotie era originara din Romania, in ultimii ani ai vietii a petrecut perioade indelungate in aceasta tara. Per Olof Ekstrom a murit la Bucuresti in 1981.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.