Cărțile autorului Kathryn Geldard

Kathryn Geldard este conferenţiar, predă consilierea la Facultatea de Arte şi Ştiinţa Afacerilor de la University of the Sunshine Coast (USC), Australia. Cariera sa academică include coordonarea programului de consiliere de la USC, precum şi organizarea unor cursuri postuniversitare în cadrul masterului în consiliere. Printre domeniile sale de interes în cercetare se numără consilierea adolescenţilor de către adolescenţi, precum şi instruirea, evaluarea şi eficacitatea consilierilor. A efectuat studii privind adolescenţii aborigeni din Australia, în vederea elaborării unui program de sprijin care să ţină cont de considerente culturale, într‑o comunitate regională. Este autoarea mai multor manuale bazate pe experienţa sa ca terapeut pentru copii, tineri şi familiile lor şi are o experienţă îndelungată în supravegherea şi instruirea consilierilor.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.