Cărțile autorului Pawel Ukielski

Pawel Ukielski (n. 1976) – politolog, istoric, cercetator la Sectia Europa Centrala si de Est a Institutului de Studii Politice din cadrul Academiei Poloneze de Stiinte. Director adjunct si sef al Centrului Educativ de pe linga Muzeul Insurectiei Varsoviene. Conferentiar la Collegium Civitas, unde tine cursuri legate de transformarile din Europa Centrala si de Est si de politica istorica. In cercetarea stiintifica el se ocupa in special de istoria contemporana a Cehiei si a Slovaciei si in general de cea a Europei Centrale. Este autorul monografiei Aksamitny rozwod. Rola elit politycznych w procesie podzialu Czechoslowacji (Divortul de catifea. Rolul elitelor politice in procesul de impartire a Cehoslovaciei), 2007. A publicat, printre altele, in Anuarul Politicii Externe a Poloniei, in Revista de Politici Internationale si in volumele succesive ale anuarului Europa Centrala si de Est. Este autorul celor mai multe dintre titlurile cehe si slovace din Dictionarul biografic al Europei Centrale si de Est din secolul XX. Studiile si le-a facut la Szczecin, iar actualmente locuieste in Varsovia.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.