Cărțile autorului Aleksander Gubrynowicz

Aleksander Gubrynowicz (n. 1974) – de profesie jurist, actualmente cercetator in cadrul Institutului de Drept International al Universitatii din Varsovia si, din 2001, in cadrul Institutului de Studii Politice al Academiei Poloneze de Stiinte. In intervalul 2003-2004 a indeplinit functia de adjunct al sefului catedrei de Relatii internationale din cadrul Collegium Civitas, fiind aici conferentiar de mai multi ani. Intre 1996 si 2007 a fost vicepresedinte al Fundatiei Nowicki. S-a specializat in problematica Europei Centrale si de Est, cu accent pe tarile baltice, si in problemele de drept international si european in domeniul ocrotirii mediului. A publicat de asemenea studii pe teme de drept economic international si european, concentrindu-se mai ales pe problematica germana.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.