Cărțile autorului Ruth Ozeki

Ruth Ozeki s-a nascut in 1956, in New Haven, Connecticut, intr-o familie mixta, tatal ei fiind american si mama japoneza. Si-a facut studiile la Smith College, sectia de studii britanice si asiatice, si a calatorit mult prin Asia. A primit o bursa din partea Ministerului Educatiei din Japonia pentru a studia literatura japoneza clasica la Universitatea din Nara. In anii petrecuti in Japonia a lucrat ca animatoare de bar in Kyoto, a studiat ikebana, teatrul Nō si sculptura mastilor dramatice si a predat engleza la Universitatea Sangyo din Kyoto. In 1985, odata cu intoarcerea in America, si-a inceput cariera cinematografica, lucrind ca scenograf si art director pentru filme horror cu buget redus. Citiva ani mai tirziu, a ajuns sa-si produca propriile filme. In 1989, a debutat ca scriitoare cu romanul My Year of Meats, distins cu Kiriyama Prize si publicat in patruzeci de tari. In 2003, i-a urmat un alt roman de succes, All Over Creation, distins cu American Book Award.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.