Cărțile autorului Liana Cozea

Liana Cozea este critic si istoric literar, profesor universitar la Facultatea de Litere a Universitatii din Oradea. Este absolventa a Facultatii de Filologie a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, sectia Limba si Literatura Romana (1967), luindu-si licenta si in limba si literatura engleza la aceeasi facultate (1981). A publicat citeva volume, meditatii asupra literaturii feminine interbelice si contemporane romanesti: Prozatoare ale literaturii romane (1994; Premiul „M.G. Samarineanu” al revistei Familia, 1995), Cvartet cu prozatoare (1997), Dana Dumitriu – portretul unei doamne (2000), Exercitii de admiratie si repros. Hortensia Papadat-Bengescu (2002), Confesiuni ale eului feminin (2005; Premiul pentru critica si istorie literara al Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor, 2006), Scriitoarea (2009; in colaborare), Mozaic literar (2009).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.