Cărțile autorului Robert L. Hilliard

Robert L. Hilliard a fost timp de peste 15 ani membru al Comisiei Federale de Comunicatii (Federal Communications Commission – FCC) din Washington, DC, in calitate de presedinte al subcomisiei pentru emisiuni de radio si televiziune. De asemenea, a fost presedinte al Federal Interagency Media Committee, care facea legatura intre 25 de agentii federale si era subordonat Casei Albe, coordonind totodata diverse alte grupuri federale mass-media si educationale. Hilliard a plecat de la Washington pentru a deveni decan responsabil cu programele de studiu postuniversitare, profesor titular de mass-media si, in prezent, profesor emerit. A publicat 35 de carti in domeniul mass-mediei, printre care Global Broadcasting Systems; Dirty Discourse: Sex and Indecency in American Broadcasting; The Quieted Voice: the Rise and Decline of Localism in Radio, Media, Education and America’s Counter-Culture Revolution si Hollywood Speaks Out: Pictures That Dared to Protest Real World Issues.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.