Cărțile autorului Hanibal Dumitrașcu

Hanibal Dumitrascu este conferentiar universitar in cadrul Departamentului de Asistenta Sociala al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti. Este titular al cursurilor „Consiliere in asistenta sociala” si „Psihoterapii individuale si de grup”; unul dintre coordonatorii masterului „Consiliere in asistenta sociala” din cadrul aceluiasi departament. A colaborat si a fost profesor asociat la universitati importante din Romania: Universitatea de Medicina „Carol Davila” din Bucuresti, Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti, Universitatea Ecologica din Bucuresti.
Doctor in sociologie al Universitatii din Bucuresti, are studii postuniversitare in domeniile asistentei sociale si psihoterapiei realizate in cadrul programului TEMPUS: in 1993 la Institutul Universitar din Sitard, Olanda; in 2001 la Clinica Universitara pentru Alzheimer a Universitatii de Medicina din Toulouse, Franta.
Absolvent al Facultatii de Psihologie a Universitatii din Bucuresti, Hanibal Dumitrascu este psiholog clinician. Membru al Asociatiei Psihologilor din Romania, al Societatii Sociologilor din Romania si al Asociatiei Internationale a Scolilor de Asistenta Sociala. Este membru fondator si a fost director executiv al Asociatiei Bolnavilor de Cancer, Bucuresti, membru fondator al Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania, membru fondator si director executiv al asociatiei Grupul de suport psihosocial pentru bolnavii cronici. A publicat numeroase articole si studii stiintifice in domeniul consilierii in asistenta sociala si in cel al psihoterapiei in reviste de specialitate precum: Revista de Asistenta Sociala, Protectia sociala a copilului, Revista de sanatate mentala, Sociologie Romaneasca s.a. Este autor al volumelor de specialitate: Ceilalti si revolutia linistita: o incursiune psihosociala prin universul problematic al persoanelor cu tulburari mentale (2004); Consilierea comportamentelor umane adictive (2005); Dezvoltarea umana (2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.