Cărțile autorului Adrian Opre

Adrian Opre este profesor universitar la Catedra de Psihologie a Universitatii „Babes‑Bolyai” din Cluj‑Napoca, titular al cursurilor „Psihologie cognitiva”, „Consiliere psihologica: programe de interventie cognitiv‑comportamentala”, „Personalitatea: diagnoza si interventie” si presedintele Asociatiei de Stiinte Cognitive din Romania. Prezideaza Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania, Comisia de Stiinte Sociale, Politice si Administrative din cadrul ARACIS si este vicepresedinte al Comisiei Speciale de acreditare a programelor de perfectionare a personalului didactic preuniversitar. Este membru al unor asociatii stiintifice si profesionale nationale si internationale (Asociatia Romana de Terapie Cognitiv‑Comportamentala, Societatea Europeana de Psihologie Cognitiva, Asociatia Europeana pentru Terapie Comportamentala si Cognitiva etc.) si director coordonator al mai multor proiecte/granturi nationale si internationale de cercetare si dezvoltare. Alaturi de formarea academica initiala, finalizata la nivel doctoral in cadrul Universitatii „Babes‑Bolyai”, a beneficiat de stagii de formare si cercetare la universitati prestigioase din Statele Unite si Europa. Pina in prezent, a publicat in calitate de autor, coautor si/sau coordonator 10 carti de specialitate (dintre care mentionam: Inconstientul cognitiv, perceptia subliminala si memoria implicita, 2002; Introducere in teoriile personalitatii, 2003, editia a II‑a, 2006) si peste 60 de articole stiintifice in reviste nationale si internationale.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.