Cărțile autorului Jim Haynes

Jim Haynes este director de cercetare, consultant si membru al consiliului de conducere al QuickSilver Interactive Group, Inc., Dallas, Texas. Specialist in relatii publice, este mem­bru al Public Relations Society din cadrul America’s College of Fellows. A fost prodecan al Facultatii de Comunicare din cadrul University of Texas at Austin si a predat un curs de relatii publice la Texas State University – San Marcos, UT, Southern Methodist University si Texas Christian University. Ofera servicii de consultanta pentru companii, autoritati locale, agentii de stat si organizatii nonprofit din SUA, Canada, Norvegia si Suedia.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.