Cărțile autorului Corina Doboș (Palașan)

Corina Dobos (Palasan) (n. 1980) este doctoranda in istorie a Universitatii Bucuresti si a University College London, cercetatoare in cadrul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Domenii de interes: biopolitica, istoria criminologiei, imaginarul corpului, imaginarul stiintific, semiotica medicala. A publicat: „The Universality of Reason and its National Fulfilment. The Political Writings of J.J. Rousseau and J.G. Fichte as Intellectual Sources of Nationalist Ideology”, Studia Universitatis Babes-Bolyai. Historia, Cluj-Napoca, ianuarie 2007; „Organizarea stiintifica a societatii sau stiintele sociale in primii ani ai regimului Ceausescu. Cazul judetului Iasi, 1970-1972”, in Structuri de partid si de stat in timpul regimului comunist. Anuarul IICCR, vol. III, Polirom, Iasi, 2008; „Caracterul profund restrictiv al politicii nataliste in Romania comunista, 1966-1989”, in R. Ivan (coord.), Transformarea socialista. Politici ale regimului comunist intre ideologie si administratie, Polirom, Iasi, 2009; „Domesticating violence in interwar Romania”, in Marika Guggisberg si David Weir (eds.), Understanding violence: Contexts and Portrayals, Inter-Disciplinary Press, 2009.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.