Cărțile autorului Mihaela Chraif

Mihaela Chraif este lector universitar doctor in cadrul Departamentului de Psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, titularul disciplinelor: psihologia muncii (programul de licenta); analiza muncii si utilizarea bazelor de date, selectia psihologica a personalului si tehnica interviului, evaluarea psihologica a personalului si metode de cercetare a performantelor in munca, evaluarea personalului, selectia personalului (programele de master); activitati de laborator (psihologie experimentala). A mai publicat Comportamentul contraproductiv (Editura Universitara, Bucuresti, 2010) si este coautor al lucrarilor: Analiza muncii. Construirea fiselor de post. Supliment al Revistei de psihologia resurselor umane (Editura Asociatiei de Stiinte Cognitive, Cluj-Napoca, 2009), Selectia si evaluarea
psihologica a personalului. Supliment al Revistei de psihologia resurselor umane (Editura Asociatiei de Stiinte Cognitive, Cluj-Napoca, 2009), Evaluarea performantelor profesionale. Supliment al Revistei de psihologia resurselor umane (Editura Asociatiei de Stiinte Cognitive, Cluj-Napoca, 2009), Introducere in tehnica interviului (Editura Livpress, Bucuresti, 2010), Introducere in psihologia transporturilor (Editura Livpress, Bucuresti, 2010), Ghid de practica psihologica pentru studenti (Editura Universitara, Bucuresti, 2010). Este autor si coautor a peste 100 de articole, dintre care 12 articole cotate ISI, publicate in reviste de specialitate si in volumele unor conferinte nationale si internationale; este executive editor al revistei Romanian Journal of Experimental Applied Psychology si vicepresedinte al Societatii Romane de Psihologie Experimentala Aplicata, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, psiholog practicant autonom in psihologia muncii, transporturilor si serviciilor, educatiei si in detectia comportamentului simulat.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.