Cărțile autorului Francisco Aldecoa Luzarraga

Francisco Aldecoa Luzarraga este profesor universitar, doctor în relaţii internaţionale şi în drept internaţional, şeful Catedrei de relaţii internaţionale a Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Complutense din Madrid. A fost, de-a lungul timpului, de două ori decan al aceleiaşi facultăţi şi rector al Universităţii. Este, de asemenea, preşedinte al Institutului de Studii privind Pacea şi Cooperarea. Este unul dintre cei mai reputaţi specialişti europeni în teoria integrării europene, a federalismului şi europenismului. A publicat zeci de cărţi, precum şi articole apărute în reviste de specialitate din întreaga lume. Publică frecvent articole de opinie în El País. Este Doctor Honoris Causa al mai multor universităţi din lume, între care Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.