Cărțile autorului Dumitru D. Brănișteanu

Dumitru D. Branisteanu (n. 1965, Iasi) a absolvit cursurile Facultatii de Medicina Generala a UMF „Gr.T. Popa” din Iasi in 1989. Si‑a desavirsit specializarea in endo­crinologie generala si si‑a sustinut teza de doctorat in domeniul efectelor imunomodulatorii ale vitaminei D la Universitatea Catolica din Leuven, Belgia (1997, sub indrumarea prof. dr. Roger Bouillon si a prof. dr. Chantal Mathieu). A fost beneficiarul unei burse postdoctorale la Universitatea Catolica din Leuven in anii 2002 si 2003. A ocupat pozitia de Assistant Chef de Clinique la Clinica de Endocrinologie a Spitalului Universitar Michallon din Grenoble in 2003‑2004. Este autor/coautor al unor publicatii aparute in reviste biomedicale de circulatie internationala, cotate ISI (Trends of Endocrinology and Metabolism, Diabetes, Bone, European Journal of Endocrinology, Transplantation, Annals of the New York Academy of Sciences, Journal of Neuroimmunology, Clinical and Experimental Immunology, Hormone Research, Journal of Biological Chemistry etc.). Este coautor a trei brevete de inventie, unul omologat in Romania, unul in Statele Unite si unul in Comunitatea Europeana. Este coautor al editiilor tratatului Endocrinologie – Ghid de diagnostic si tratament aparut la Editura Polirom, precum si al unor capitole aparute in Vitamin D – a pluripotent steroid hormone (Walter de Gruyter Press, 1994) si in Vitamin D – chemistry, biology and clinical application of the steroid hormone (Riverside, University of California). Este membru in comitetul stiintific al Acta Endocrinologica (Bucuresti) si peer reviewer al revistelor Acta Endocrinologica (Bucuresti) si Timisoara Medical Journal. Este membru al European Society of Endocrinology, al Societatii Romane de Endocrinologie si vicepresedinte al Societatii Romane de Psihoneuro­endocrinologie. In 2006 i s‑a decernat premiul de excelenta Medic.ro pentru endocrinologie. In prezent este cadru didactic universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T. Popa” din Iasi.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.