Cărțile autorului Florin S. Soare

Florin S. Soare (n. 1984), absolvent al Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti si al programului de master „Romania in secolul XX” al aceleiasi universitati. Doctor in Stiinte Umaniste al Facultatii de Istorie din Bucuresti si cercetator in cadrul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Domenii de interes: structurile de putere ale Partidului Comunist Roman, politici sociale initiate de regimul comunist, tranzitia postcomunista. A mai publicat: Politica pronatalista a regimului Ceausescu. O perspectiva comparativa (in colab., vol. I, Editura Polirom, Iasi, 2010), Politica pronatalista a regimului Ceausescu. Institutii si practici (in colab., vol. II, Editura Polirom, Iasi, 2011), „Controlling and Constraining. The Prohibition of Abortion in 1980’s Romania” (in Elena Barbulescu, People and the State. Divergent Medical Discourses, Editura Mega, Cluj-Napoca, 2011), „Ceausescu’s Population Policy: A Moral or an Economic Choice Between Compulsory and Voluntary Incentivised Motherhood?” (in European Journal of Government and Economics, vol. 2, nr. 1/2013).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.