Cărțile autorului Luciana M. Jinga

Luciana M. Jinga (n. 1982) este doctor in istorie al Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi si al Universitatii din Angers, Franta, in cadrul laboratorului Centre de Recherches Historiques de lʼOuest (CERHIO), cercetatoare la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Domenii de interes: istoria comunismului romanesc, organizatiile de masa in comunism, istoria femeilor, feminism, studii de gen. La Editura Polirom a publicat: „Forme de organizare ale «Muncii cu femeile» in cadrul PCR (1944-1954)”, in Structuri de partid si de stat in timpul regimului comunist. Anuarul IICCR, vol. III (2008), „Conditia femeii in Romania comunista”, in Stephane Courtois (coord.), Dictionarul comunismului (2008), si Politica pronatalista a regimului Ceausescu (vol. I, in colab., 2010; vol. II., coord., 2011). Este editor al volumului de eseuri Elev in comunism (Curtea Veche, 2009).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.