Cărțile autorului Elena Cocorada

Elena Cocorada este profesor universitar doctor si seful Catedrei de Psihologie din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea „Transilvania” din Brasov. Este membra a Asociatiei Psihologilor din Romania (APR) si a Asociatiei Europene pentru Dezvoltarea Metodologiei de Evaluare in Educatie (Admee). Dintre volumele publicate amintim: Psihologie generala (coautor), ALL, 1999, Scheme, exercitii si probleme de logica, ALL EDUCATIONAL, 2000, Consilierea in scoala. O abordare psiho-pedagogica (coordonator),Psihomedia, 2004, Impactul evaluarii asupra invatarii, Editura Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, 2004, Consilierea elevilor. O constanta a activitatii educative, Editura Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, 2004, Didactica Psihologiei,Editura Universitatii „Transilvania” din Brasov, 2006, Fundamentele psihopedagogiei speciale (coordonator), Editura Universitatii „Transilvania” din Brasov, 2008, Microviolenta scolara conexa evaluarii. Ghid de consiliere educationala (coordonator), Editura Universitatii „Transilvania” din Brasov, 2008, Psihologia educatiei, Editura Universitatii „Transilvania” din Brasov, 2009. A condus si a participat la diverse proiecte de cercetare nationale si internationale.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.