Cărțile autorului Ross Vasta

Ross Vasta a fost profe­sor de psihologie la State University of New York at Brockport (SUNY). A absolvit facultatea la Dartmouth College in 1969 si a primit titlul de doctor in psihologie clinica si a dezvoltarii la State University of New York at Stony Brook in 1974. A fost membru al American Psychological Society si al American Psychological Association. In 1987 i s-a decernat premiul SUNY Chancellor’s Award pentru excelenta la catedra. A mai publicat Studying Children: An Introduction to Research Methods, Strategies and Techniques of Child Study si Six Theories of Child Development. A fost editorul anuarului Annals of Child Development.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.