Cărțile autorului Scott A. Miller

Scott A. Miller este profesor de psihologie la University of Florida. Dupa absolvirea studiilor la Stanford University in 1966, a urmat cursurile Institute of Child Development la University of Minnesota, unde a obtinut titlul de doctor in 1971. Este membru al American Psychological Association. A mai publicat Developmental Research Methods (editia a II‑a) si Cognitive Development (coautor, editia a IV‑a). Domeniile sale de cercetare sint cognitia, cu accent pe opera lui Piaget, intelegerea necesitatii logice de catre copii, teoria mintii si convingerile parintilor despre copii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.