Cărțile autorului Sandra A. McIntire

Sandra A. McIntire, doctor in psihologie organizationala al University of South Florida, a fost consultant al unor companii de renume, precum Citibank NA, United Technologies, IBM si General Motors, si profesor in cadrul Departamentului de Psihologie al Rollins College, Winter Park, Florida. A colaborat la elaborarea lucrarilor The Job Analysis Kit, Organization Development: Strategies for a Changing Environment si Foundations of Psychological Testing (ed. I) si a revizuit lucrarea Personnel Psychology. S-a pensionat recent din cadrul Rollins College, dar isi continua activitatea de cercetare si editoriala.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.