Cărțile autorului Herma Kennel

Herma Kennel s-a nascut in 1944 la Pirmasens, Germania. A absolvit Academia de Arte din Mannheim si Facultatea de Stiinte Politice din München. A mai publicat: Alleingang (Luchterhand Literaturverlag, Frankfurt, 1991), BergersDorf (Vitalis Verlag, Praga, 2003; ed. a II-a, 2004), Die Welt im Frühling verlassen (Vitalis Verlag, Praga, 2008) si numeroase carti pentru copii.
A aflat de Radu Filipescu si rezistenta sa impotriva regimului comunist cu ocazia unei sederi de patru ani in Romania, intre 1979 si 1983. L-a intilnit in 1990 si a scris prezentul volum in colaborare cu acesta.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.