Cărțile autorului José Luís Peixoto

Jose Luis Peixoto s-a nascut in 1974, intr-un sat din sudul Portugaliei, in regiunea numita Alentejo. Este licentiat in limbi si literaturi germanice al Universidade Nova de Lisboa. Inainte de a se dedica scrisului, a predat timp de un an. A scris poezie, proza, teatru si critica literara. A primit premiul Jovens Criadores („Tineri creatori”) in 1997, 1998 si 2000. Iar in 2001, primul sau roman, Nenhum Olhar (Nici o privire), a primit Premiul Jose Saramago. Au urmat alte doua romane, Uma Casa de Escuridao, 2002, si Cemiterio de Pianos (Cimitirul pianelor, 2006 ; in pregatire la Editura Polirom). In 2003, intr-un proiect fara precedent, Peixoto si-a unit fortele cu membrii formatiei Moonspell, lansind, in acelasi timp, un album si un mic roman fantastic. Cele doua opere poarta acelasi titlu, The Antidote, si pornesc de la acelasi concept, conform caruia activitatea umana este supravegheata si condusa de o multime de entitati invizibile. Capitolele romanului semnat de Jose Luis Peixoto poarta aceleasi titluri cu piesele de pe albumul celor de la Moonspell.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.