Cărțile autorului Liviu Papadima

Liviu Papadima (n. 1957) este lector la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Litere si redactor-sef al revistei Vineri, supliment lunar al saptaminalului Dilema. De acelasi autor: In livada de cremene (1981), Comediile lui I.L. Caragiale (1996), editie comentata, Caragiale, fireste (1999). Este coautor la Manualul de limba si litaratura romana, clasa a IX-a (Humanitas, 1999). A publicat la Editura Polirom Literatura si comunicare si a coordonat volumul de studii dedicate profesorului Paul Cornea - Cercetarea literara azi.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.