Cărțile autorului Eusebiu Neculai Munteanu

Eusebiu Neculai Munteanu (n. 1968), absolvent al Scolii Normale „Vasile Lupu”, Iasi, si al Facultatii de Filosofie, Universitatea „Al.I. Cuza”, specializarea Stiinte politice, masterat in Politici publice si in Politici si management in educatie in cadrul aceleiasi universitati. Este institutor, gradul didactic II, la Gradinita cu program prelungit nr. 21 din Iasi, metodist al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, manager de proiect, formator in educatia adultilor, specialist in auditul calitatii si presedinte al Asociatiei Educatorilor Ieseni. A mai publicat Simtul miracolului (2006), Un barbat la gradinita (2007) si Practici curriculare la gradinita (coautor, 2008).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.