Cărțile autorului Stef Penney

Stef Penney s-a nascut in 1969 la Edinburgh. Dupa ce si-a luat licenta in Filozofie si Teologie la Bristol University, s-a orientat spre film. A realizat trei scurtmetraje inainte sa inceapa sa studieze filmul la Bournemouth College of Art, iar dupa absolvire a fost selectata pentru Carlton Television New Writers Scheme. A scris scenariul si a regizat doua scurtmetraje: un film din seria „10x10” pentru BBC si un scurtmetraj in sistem digital produs de Film Council. In 2006 a obtinut Costa (fost Whitbread) Book of the Year Award pentru romanul ei de debut, Blindetea lupilor, nominalizat in acelasi an la Orange Prize.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.